Omgeving en Activiteiten

      

Gedurende de seizoenen is er veel te beleven en te zien in de Brabantse Kempen. Met het voorjaar zijn de weekenden heerlijk om te wandelen en te fietsen door uitgestrekte bossen en heidevelden. In de zomer zijn er boerenmarkten en diverse muziekfestivals. Met de herfst wakkert de technische vlam aan in Eindhoven: Glow en de Dutch Design Week zijn festivals van internationale allure, terwijl door de dorpen de bloemencorso en cultuurhistorische optochten rondtrekken en het vreugdevuur van Sint Maarten wordt opgestookt. De winter laat zich kenmerken met prachtige heldere luchten en wisselende tentoonstellingen in de diverse musea en de grandioze carnavalsoptochten.

 

Unieke musea in Eindhoven e.o.

 

Diverse andere activiteiten:

Een spannende en unieke uitje beleven? Bezoek dan een Escaperoom.

Escape Bunker Valkenswaard  bevindt zich vlak achter B&B ’t Loont. Ontdek daarnaast de andere 17 escape rooms in en rondom Eindhoven  bijvoorbeeld de Escape Hunt op de Nijverheidsweg 6 in Eindhoven is met 6 kamers de grootste escape room voor Eindhoven.

En voor degenen die het eens heel anders willen doen, staan bij een plaatselijk verhuurbedrijf de huifkarren klaar bij de Volmolen  en  Brabants Genot om de hoek,

Zie ook op www.visitbrabant.nl of bij Doepunt.nl voor andere activiteiten